Lancering Groove-X Winterseizoen 2019 – 2020

De zomer is nog maar net van start gegaan of Groove-X komt met nóg leuker nieuws: op 1 augustus zal de Groove-X Snow Trip Website volledig geüpdatet zijn. Dit betekent dus concreet nieuwe Snow Trips en nieuwe concepten, hotels, skigebieden, …!

Altijd al eens willen chillen in een buitensauna na het skiën of snowboarden? Of gewoon zin om te zonnen op een groot zonneterras met een panoramische achtergrond? Dit winterseizoen kan het! Groove-X heeft er namelijk voor gezorgd dat alle deelnemers na een vermoeiende skidag zich volledig kunnen ontspannen zodat iedereen fris is om ’s avonds de benen opnieuw los te gooien.

Kan je net zoals ons ook niet wachten om – opnieuw – mee te gaan op een van onze zalige Snow Trips tijdens lesvrije week 2020, krokus 2020 of pasen 2020? Hou de website dus goed het oog, want vanaf 31 augustus starten de inschrijvingen voor het nieuwe winterseizoen 2020!

Is er nog beter nieuws om de zomer mee te starten? Dacht het niet!

Benieuwd naar meer nieuws?

Als je verder op de hoogte wilt gehouden worden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: nieuwsbrief Snow Trips Groove-X

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.