Groove-X Skivakanties doorheen de jaren van 2011 tot 2020

Van 2011 tot 2020… 9 prachtige jaren!

Groove-X is begonnen als een kleine, vriendschappelijke organisatie waarbij de meeste deelnemers elkaar al jaren kenden. Wanneer je kijkt naar hoe Groove-X geëvolueerd is de afgelopen jaren, merk je toch wel een groot verschil in vergelijking met 8 jaar geleden. Een positief verschil! Niet alleen vrienden van de monitoren gaan tegenwoordig mee op de Groove-X skireizen, ook totaal nieuwe jongeren die helemaal nog niet bekend zijn met het Groove-X concept. Van vriendengroepen tot mensen die zich alleen inschrijven, van super sociale deelnemers tot zij die even moeten wennen aan de grote groep. Maar deze laatsten vinden al snel hun weg terug tussen deze grote groep (maar wel maar tot maximum 80 deelnemers per hotel / bestemming)! 

En plus breiden de georganiseerde skireizen van Groove-X zich ook uit onder de Nederlandse deelnemers! De naam van de organisatie wordt namelijk bekender bij onze Noorderburen, wat voor vele hilariteiten zorgt tijdens de skireizen ;-). Die Nederlanders zijn toppers! De wintersport is er al bekend, nu Groove-X nog!

Bovenop het groeiend aantal deelnemers, zijn de monitoren ook toegenomen in aantal. Groove-X is er altijd al in geslaagd de meest ervaren, enthousiaste en positieve monitoren aan te trekken, zodat de skireizen tijdens zowel lesvrije week als de krokus-en paasvakantie topweken zijn. 

Van één skireis met 50 vrienden tijdens de krokusvakantie, is Groove-X uitgegroeid tot meer dan 13 skireizen in 2020. Hoe zot?! En dit zowel tijdens de kerstvakantie, lesvrije week, krokusvakantie én paasvakantie. Ondanks deze groei houden we voor 100% vast aan onze waarden en staat onze vriendschappelijke, chille sfeer nog steeds centraal. Ook hebben we meer dan ooit oog voor details en uitwerking! Zo staan er ook dit jaar enkele nieuwe concepten op het programma!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.