Wat een succes! De Studenten Skivakanties tijdens de lesvrije week 2020

Bloed, zweet en tranen werden er vergoten tijdens de examenperiode. De lesvrije week was meer dan welkom! Heel wat studenten kozen voor een week vol plezier en vertier op onze Groove-X Students Snow Trips.

Maar liefst vijf bussen vertrokken afgelopen zaterdag richting de bergen. De Passo Tonale vallei wist niet wat haar overkwam toen er een 150-tal feestgrage studenten de week van hun leven beleefden op de Snow Trip Party Edition. Zulke sfeervolle après-ski’s en party’s werden zelden evenaart.

De weergoden aanhoorden de wensen van de studenten die kozen voor de Tiroler Experience. De sneeuw dwarrelde twee dagen gestaag uit de lucht waarna er in het zonnetje van de beste sneeuwkwaliteit en diepsneeuw genoten kon worden. De natte droom van elke skiër of snowboarder. Wat een beleving, die Tiroler Experience!

Kort maar krachtig was dan weer de Short-Ski Zuid-Tirol, de hele Groove-X ervaring in enkele dagen proppen. Niet eenvoudig, maar het kan! Elke dag een ander skigebied en ook de alom bekende Groove-X themaparty moesten ze niet missen.

Zij die kozen voor een meer exclusieve ervaring trokken richting de dolomieten. Elke dag genieten van een luxe vijf-gangen diner en overnachten in een hotel dat meer weg heeft van een sprookjeskasteel. Ontspannen in stijl, een dikke Tiroler-party, drie prachtige skigebieden en zelfs een heuse Ski-Show. Deelnemers van de Snow Trip Exclusive Experience vielen niet enkel met hun achterwerk in de verse sneeuw maar ook met hun gat in de boter ;-).

Voor welke Groove-X beleving er ook gekozen werd het was een fenomenale week! De leeggelopen batterijen van onze studenten werden weer volledig herladen. Laat dat nieuwe semester maar komen :).

Onze spetterende crew van meer dan 20 monitoren, gaf zichzelf voor meer dan 300%. Laat de krokus maar komen ;-)

De Groove-X Crew

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.