Wat een week! 1 voor 1 top skivakanties tijdens de krokus 2020

a onze studentenreizen was het eindelijk ook de beurt aan onze jongeren van 16 tot 18 jaar om de beste week van hun jaar te beleven op onze Groove-X Krokus Skivakanties. De schoolmoeheid is snel vergeten wanneer je dagen gevuld zijn met de mooiste skiafdelingen uit Italië of Oostenrijk, de vetste après-ski feestjes, het maken van nieuwe vrienden voor het leven of dikke party’s in de lokale disco’s.

Op de Nature & Après-Ski Edition kon je elke avond na het skiën of snowboarden nog even nagenieten met een frisse pint, een dansje placeren of de lokale specialiteit Aperol-Spritz  proeven. Natuur stond vanzelfsprekend ook centraal op deze reis.  Zo kon je maar liefst 2 verschillende gletsjers overwinnen of de laatste dag besneeuwde paden naar beneden vlammen op een Fat E-bike.

Is relaxen na een dag vol sneeuwplezier meer jou ding? Dan was de Snow Trip Ski & Wellness misschien eerder iets voor jou. Het prachtige hotel in Pellizzano biedt je alles wat je maar kan wensen, uiteraard zou het geen Groove-X Snow Trip zijn zonder de bekende party’s. Een après-ski met maar liefst 300 Groove-X jongeren en geslaagde Thema Party zaten mee in het programma.

Tirol werd weer onveilig gemaakt door onze Groove-X jongeren, het wereldbefaamde skigebied Ischgl werd bezocht en er viel wederom een dik pak verse sneeuw op de Snow Trip Tiroler Experience.

Natuurlijk heeft niet enkel onze youth 16+ recht op vakantie tijdens de krokusvakantie. De Students Snow Trip Party Edition had haar eigen hotel in het feestdorp Passo Tonale. De ideale combinatie van party en skiën. Elke avond is er wel ergens een feestje te vinden en je wandelt in de ochtend zo de skipiste op.

The Sun & Celebration edition vat dan weer eigenlijk zo goed als al onze onze Snow Trips samen. Dansen, zingen, versieren. Laten we het leven vieren!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.