2020 New Year Snow Trip – het was er boenk op

Van een geweldige start van het nieuwe jaar gesproken! Een 40 tal jongeren kozen ervoor om na thuis gezellig samen kerst te vieren de tweede week van hun kerstvakantie naar een hoger niveau te tillen.

Val di sole was de gekozen bestemming, de naam van deze wondermooie valei is niet zomaar gekozen, zes van de zeven dagen aanwezig hebben we geen wolkje aan de lucht gezien. De zon stond steeds te pronken in de helderblauwe lucht om onze gelukkige gezichten weer een tintje bruiner te krijgen.

De week voor aankomst was er nog een pak sneeuw bijgevallen en de temperaturen bleven laag genoeg, top sneeuwcondities dus! Ideaal om in één keer 1600 hoogtemeters naar beneden te scheuren van de gletsjer in Pejo, op één dag heel Passo Tonale te proberen ontdekken (geen makkelijke opdracht!) of bij Madonna di campiglio één van de grootste en best onderhouden Snowparken in de zuidelijke Alpen een poging te geven. Ja, je leest het goed, op die ene week hebben we maar liefst vier verschillende skigebieden onveilig gaan maken ;-).

Feest was het elke avond. In disco Bocher (NIEUW!!) werd 2020 ingezet, wat een geweldige nieuwe ontdekking, hier komen we zeker vaker! De club was tot de nok gevuld met vriendelijke, opgetogen en feestvierende Belgen en Italianen. Iets na middernacht knalde er meezwiepende housebeats door de boxen en stond de dansvloer niet meer stil. Wat een sfeer!

In Passo stonden we iets na de laatste liften sloten al op de tafels de shaken en “laat de zon in je hart” door mee te zingen. Groove-X is zo gekend voor haar ambiance dat ze onze favoriete Nederlandstalige meezingers afspelen wanneer wij de aprés-ski binnenwandelen.

De eerste avond zat het er meteen boenk op met het openingsfeestje in het hotel, de toon was gezet voor de rest van de week. Het kan natuurlijk niet elke avond feest zijn, maar plezier hadden we continu. Gezellig wat boardgames spelen, een speeddate à la Groove-X, schaatsen, kasteelbezoek of zelfs een karaoke stonden nog op het programma.

De New Year Snow Trip was er eentje om nooit te vergeten! De toon is gezet voor 2020, dit decennium is het onze!

Xxx Groove-X

— geschreven door Lars – monitor New Year Snow Trip —

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.