Krokusvakantie Snow Trip Val di Pejo 2019

Samengevat: de Snow Trip val di Pejo was zoals ons themafeestje de ‘crazy animal party’: gek en beestig leuk. Het Italiaanse bergdorpje Peio Fonti wist niet wat haar overkwam toen aan het begin van de krokusvakantie een 70 tal enthousiaste jongeren in een chique dubbeldek bus werden afgezet. De ‘die hard skiërs’ trokken meteen de 3000 meter hoge gletsjer op terwijl andere kozen voor een dagje relaxen en wellness in de Terme di Pejo. De eerste avond vlogen we er meteen goed in. In de nabijgelegen discotheek zat er meteen knal op, de toon was gezet.

Elke dag bezochten we een ander skigebied! In Passo Tonale bleven we zelfs even plakken om samen met een andere groep van Groove-X een legendarische après-ski te beleven. Met meer dan 120 jongeren luidkeels de beste après-ski hits mee zingen en dansen, het was een fenomeen!

Geen seconde hebben we ons verveeld!! Speeddate, fun park clinics, photoshoot, onsie-ski, karaoke, guided tours, uitgaan, temptation, boardgames, après-ski en zoveel meer allemaal overgoten met een Groove-X sausje. Dat sausje en nog 71 andere redenen maakten ook deze reis weer tot een ongeëvenaard succes! See you next year Val Di Pejo!

Meer info over deze Snow Trip vind je hier: Snow Trip Val di Pejo

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.