De Lesvrije week 2019 was een topper – Passo Tonale

Students Snow Trip Party Edition

De examens waren snel vergeten nadat we tijdens de lesvrije week met meer dan honderd studenten Passo Tonale onveilig gingen maken. Uitvalsbasis: hotel Sciatori en hotel Angelo, beide voorzien van een leuke wellness dus perfect om even stoom af te laten na het skiën. Het hotel is op enkele meters wandelen van de lift dus zelfs een smakelijke warme lunch was een optie.

De weergoden waren ons goed gezind, bij aankomst lag er een dikke meter verse sneeuw op ons te wachten. Zeven dagen sneeuwpret onder blauwe hemel en volle zon waren dus verzekerd. Op de gletsjer van 3016 meter heb je een prachtig uitzicht over de 115 kilometer piste die het gebied te bieden heeft in haar uitgestrekte vallei. Wat verder door, in Ponte di Legno kon je van een overheerlijke pizza genieten aan een idyllisch bergmeer. De echte die-hards trokken zelfs voor 2 dagen richting Val di Sole, nog even 150 km piste extra.

Voor de thema party hulde we ons in een high school nerd outfit, nog nooit een bende geeks zo hard zien feesten. We leerden meteen iedereen kennen op de fameuze Groove-X Speeddate wat voor een ongeëvenaarde sfeer zorgde op de vele aprés ski’s en andere legendarische activiteiten. De piste werd speciaal voor ons één avond opengedaan voor een heuse night-ski. Gratis shotjes of bier stonden ontbraken niet en een fameuze afscheidsparty kwam als kers op de taart, op het einde van deze zalige skivakantie!

De Students Snow Trip Party Edition 2019 een feest om nooit te vergeten!

De Groove-X Crew
Lars Heusdens – Kasper De Nys – Benjamin Verzelen
Fabian – Julie – Laurien – Cedric – Saranke

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.