Wat zijn de troeven en sterktes van Groove-X Skivakanties?

De grootste troef binnen Groove-X zijn de ski-en snowboardmonitoren. Zij staan elk moment voor jou klaar en geven je ten allen tijde het gevoel dat je belangrijk bent en er bij hoort. Met hun super sociale skills en enthousiasme nemen ze je ook makkelijk mee in de Groove-X vibe waar je na een skireis nog niet goed van bent!
Het zijn echte feestbeesten met de juiste hoeveelheid verantwoordelijkheid, die elk (après-ski)feestje met volle goesting in gang trekken. 

Daarnaast staan ze ook nog eens elke ochtend van de skivakantie samen met de jongeren of studenten op de skilatten, klaar om hen nieuwe tips & tricks aan te leren tijdens de ski-of snowboardlessen! Zowel in de voor-als namiddag kan je ze terugvinden met een groepje op de skipistes. Toch geeft niet elke monitor les, de rest zorgt voor een topsfeer en zorgt dat alles op tijd klaar staat voor de avondactiviteiten. Activiteiten zoals speeddate à la Groove-X? Fine Dining? Photoshoot? Noem maar op! Groove-X plant ze allemaal in?

Een skireis of skikamp komt natuurlijk niet alleen maar door de monitoren tot stand. De hele organisatie en voorbereiding die er voor de wintersport bij komt kijken, is ook uitermate belangrijk. Groove-X is altijd bereikbaar en klaar om jouw vragen te beantwoorden. Eén simpel mailtje of belletje en je hebt de oplossing al! Indien je een vraag hebt over eender welke Snow Trip tijdens de kerst-, krokus- of paasvakantie: shoot! Je hoeft je dus geen zorgen te maken, alles verloopt zowel voor als na de skireis heel vlotjes ?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.