Waarom ga je als STUDENT mee op Groove-X skivakantie?

Een betere vraag zou zijn: waarom ga je NIET mee als student op een Groove-X skivakantie tijdens de lesvrije week of de krokusvakantie in 2020? 

Er zijn zó veel redenen die ik kan bedenken waarom je als studenten zou moeten meegaan op de skireizen van Groove-X.
Ten eerste, je ontdekt de zaligste skigebieden met deze wintersportvakantie. Afhankelijk van de reis die je doet, ontdek je er zelfs meerdere per week en soms zelfs elke dag een ander! Je geraakt de pistes dus nooit beu, alsook is de kans dat je het hele gebied uit je hoofd kent heel klein! Ideaal dus.
Je hoeft je ook geen zorgen te maken over de manier waarop je op de piste zal geraken want Groove-X zorgt altijd voor vervoer met een eigen skibus. Tenzij je naast de piste verblijft natuurlijk ;-)

Ten tweede, de ski-en snowboardmonitoren. De Groove-X monitoren zijn jouw nieuwe vrienden. Geen onnodig autoritair gedrag dus! Dit is iets wat voor mij, en voor vele andere studenten, een georganiseerde Groove-X skivakantie zo speciaal maakt. De monitoren zijn zo sociaalvaardig en enthousiast dat je er zelf gelukkig van wordt. Is er een probleem? Niet erg voor de monitoren! Focussen op de oplossing en niet te veel stilstaan bij de issue = positief denken zodat de sfeer in de groep aangenaam blijft voor iedereen. 


De groepssfeer is namelijk iets waar enorm veel belang aan wordt gehecht. De activiteiten die georganiseerd worden, moeten helpen om deze groepssfeer te bevorderen. Zo heb je de Clinics waar je vrijwillig kan aan deelnemen (en die echt altijd de max zijn), maar heb je ook de Speeddate die de eerste of tweede avond wordt georganiseerd. Op deze manier leer je snel iedereen en wordt die klik snel gemaakt, wat belangrijk is om er een topreis van te maken. Maar geen zorgen, die klik is er ALTIJD en heel snel!

Leen – Studente & Snowboardmonitrice – 14 oktober 2019

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.