Vrienden van Groove-X Cadeau

Aangezien de Students Snow Trips de afgelopen jaren zo’n groot succes waren, willen we dit vieren!

Speciaal aan de studenten die de afgelopen jaren meegingen, stellen we deze Students Snow Trip met nieuw hotel voor: De Student Snow Trip Tiroler Experience. Bekijk deze Snow Trip zeker eens. Vorig jaar was deze bestemming in enkele weken uitverkocht! Wij denken dat het één van de zotste Trips is die we ooit uitgewerkt hebben!

Speciaal voor onze vrienden die de afgelopen jaren meegingen, hebben we een cadeau in de vorm van een gratis skipas! Je krijgt een uitbreiding van je skipas naar Ischgl & Samnaun, zomaar GRATIS cadeau!

Hoe gaat dat in zijn werk?

Als je je inschrijft voor de Students Snow Trip Tiroler Experience, klik jij op 1 of 2 dagen uitbreiding skipas Ischgl & Samnaun. Dan wordt er je gevraagd of je een kortingscode hebt. De code hieronder vul je dan in en BAM je korting van 39 euro gratis skipas wordt verrekend (de code werkt voor zowel bij 1 als 2 dagen uitbreiding, je krijgt altijd 39 euro korting!). De kortingscode is geldig tot 15 september 2020.

Kortingscode**: 2288442266

Aangezien de Snow Trip Tiroler Experience vorig jaar razendsnel volzet was, kan je je pre-registreren voor deze Snow Trip. Zo ben je 100% zeker van je plaatsje en kan 3 dagen voor de officiële start van de boekingen al inschrijven!

Pre-registreer NU en je bent zeker van je plaatsje!

Wat heeft de Snow Trip Tiroler Experience te bieden?

  • Hotel op wandelafstand van de piste
  • Oostenrijkse Tiroler Après-ski
  • Meer dan 400 km pistes te ontdekken
  • Maar liefst 5 verschillende skigebieden: Ischgl Samnaun – Sulden am Ortler – Nauders – Haideralm -Schöneben
  • Super mooi glamoureus hotel Post*** met sauna
  • Elke avond een 4-gangen-menu
  • Slechts 30 euro meerprijs tov Passo Tonale

Heel veel plezier met je cadeautje!

** Enkel deelnemers van de Student Snow Trip Party Edition & Students Snow Trip Exclusive Dolomite Exp. zijn toegelaten de kortingscode te gebruiken. Indien je de code gebruikt zonder dat je daar recht op hebt, zal er een wijzigingskost van minimum 50 euro gerekend worden om de korting te verwijderen van je inschrijving.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.