Waar staan jullie voor?

GROOVE-X EXCLUSIEF IN VELE VORMEN

Positief enthousiasme

Groove-X inspireert tal van jongeren een meer open kijk te hebben op het leven. Te doen wat ze echt willen doen in hun leven. Zelfstandige keuzes te leren maken en leven vanuit hun passie. Dit alles wakkeren we aan door ons positief enthousiasme!

Kwaliteit

Onze jongeren zijn de koning te rijk bij Groove-X. Onze kwaliteit kan je terugvinden in de zorgvuldig uitgekozen hotels, de finesse bij de uitvoering van onze vakanties, onze spontane service en onze voortdurende opleidingen voor begeleiders en animatoren. Groove-X is met opzet een kleine organisatie, die alleen de beste skivakanties voor jongeren wil!

Vrijheid & verantwoordelijkheid

Groove-X creëert voor alle jongeren ongelooflijke opportuniteiten: 1. om zichzelf ten volle te zijn 2. om jezelf te ontplooien 3. om gigantisch te groeien!

Onbeschrijfelijke groepssfeer

Nieuwe vrienden door een geweldige groepssfeer is de prioriteit bij Groove-X. We zetten alles in op één hechte groep. Dit doen we als volgt: 1. één bus waar heel de groep op kan 2. één hotel waar iedereen slaapt 3. tussen de 40 en 80 deelnemers per reis 4. super sociale animatoren!

Buitengewoon sociale monitoren

Onze monitoren-crew is één grote familie van vrienden. Ze organiseren de Groove-X Trips vanuit hun passie voor skiën, snowboarden en het gelukkig maken van jongeren. Ze zijn er 24 op 24, speciaal voor jullie!

Jong en vernieuwend

Groove-X is jong en bruist over van energie. Jongeren krijgen inspraak en staan klaar om feedback te geven. Zo blijft Groove-X jong van geest en steeds up-to-date met de nieuwste trends.

WAAROM GA JE MEE?

– Geschreven door Sander Vermeylen, deelnemer –
Mensen vragen zich vaak af: “Waarom zou ik voor deze organisatie moeten kiezen?” of “Waarom is deze organisatie de beste keuze voor mijn zoon of dochter?”. Het antwoord “de sfeer, de feestjes, de skigebieden en de vrijheid”. Voor je verder leest, moet je weten dat dit is geschreven door iemand die al meermaals is meegeweest. Ik spreek dus echt uit eigen ervaringen. Lees meer