Skimateriaal huren

Je kan perfect via ons je skimateriaal huren! Dit is steeds zeer professioneel materiaal. Bovendien kan je je materiaal steeds omruilen als het niet goed zou passen. Ondervind geen last van al dat gesleur op de bus met meestal materiaal van minder kwaliteit gehuurd in België.

Bij het skimateriaal kan je kiezen uit verschillende categorieën! Zo huur je de ski’s die perfect aansluiten bij jouw specifieke wensen en niveau. 

Bronze Categorie: Goede ski’s voor beginners niveau. Je krijgt een ski perfect aangepast aan jouw niveau! Als beginner krijg je dus een beginner ski (een ski dat makkelijk draait.) 

Silver Categorie : Prachtige kwaliteit ski’s voor een middelmatige of goede skiër die een meer uitdagende ski zoekt. 

Gold Categorie (Top – Carver): Je bent een top skiër en wilt net dat tikkeltje meer. Je scheurt over de pistes en wenst je techniek te verbeteren. 

Freestyle Categorie (Twintips): Je zit graag in het funpark, skiet al eens een keertje achterstevoren en gaat soms off-piste. Ben jij een doorwinterde skiër die van uitdaging houdt? Kies dan deze ski’s! 

Platinum Categorie: Het beste van het beste! Voor de toppers onder ons! Deze ski’s zijn steeds de nieuwste van dit winterseizoen.