Wat maakt GrooveX zo speciaal?

Geschreven door Luna – 18 jaar (foto)

Sfeer ★★★★

Het meest bijzondere aan GrooveX is dat iedereen afzonderlijk met zijn vrienden vertrekt maar terug komt als één hechte groep. De reizen bij GrooveX starten telkens met een knallende welkomstparty waardoor je al veel nieuwe mensen leert kennen.

Je beleeft de beste vakanties ooit Met GX!

Party & Après-ski ★★★★

Monitoren zorgen niet enkel voor geweldige activiteiten op de piste, maar ook naast de piste. Zo maken ze samen met jou de meest onvergetelijke feestjes. Ook de après-ski is niet te vergeten! De sfeer die je daar maakt is ongelofelijk… LEUK!

De monitoren ★★★

De clinics die georganiseerd worden door de monitoren zijn mega leuk en zijn overduidelijk een plus punt aan de vakantie. Ondanks dat de monitoren je heel erg vrij laten, wil je toch mee doen aan elke clinic omdat deze zo ontzettend fantastisch zijn.

Skigebied ★★★★★

De Skigebieden waar je naar toe kan gaan met GrooveX zijn fenomenaal, zeker als je een goede skiër of snowboarder bent. Ik dacht altijd ‘in een grote groep skiën/snowboarden is niet leuk want je moet heel de tijd wachten op iedereen’ maar ik kan je het tegendeel bewijzen! Meestal gaat iedereen samen skiën of snowboarden omdat er zoveel sfeer gemaakt wordt op de piste en in de skiliften. Daarenboven kan je ’s middags samen met de groep gezellig iets gaan eten en een beetje zonnen of terrasjes gaan doen.

skiën jongeren vakantie