Vertrouwen in tijden van Corona

Laatste update 01.08.2022

Status skivakanties Winterseizoen 2023:

Voor wie het zich zou afvragen: alle skivakanties zullen zoals gepland doorgaan.

We blijven dezelfde garanties bieden, zoals in het verleden, zie hieronder voor meer info ;-)

———————————————————–

Ter info – ARCHIEF:

Status skivakanties Winterseizoen 2022:

– PAASVAKANTIE 2022: Alle skivakanties gingen door zoals gepland.

11.03.2022 – Een extra update omtrent de maatregelen werd per mail bezorgd aan de deelnemers en ouders, samen met de info voor vertrek.

– KERSTVAKANTIE 2021-2022: de New Year Snow Trip ging door zoals gepland.
17.12.21 – Extra update omtrent de maatregelen werd per mail bezorgd aan de deelnemers.

– LESVRIJE WEEK 2022: Alle skivakanties gingen door zoals gepland.

06.01.2022 – Een extra update omtrent de maatregelen werd per mail bezorgd aan de deelnemers. Hier kan je deze lezen.

31.01.2022 – Een TWEEDE extra update omtrent de maatregelen werd per mail bezorgd aan de deelnemers. Hier kan je deze lezen.

– KROKUSVAKANTIE 2022: Alle skivakanties gaan door zoals gepland.

11.02.2022 – Een derde update omtrent de maatregelen werd per mail bezorgd aan de deelnemers en ouders.

05.02.2022 – Een extra update omtrent de maatregelen werd per mail bezorgd aan de deelnemers en ouders, samen met de info voor vertrek.

19.01.2022 Een update omtrent de maatregelen werd verstuurd naar alle deelnemers en ouders.

———————————————————–

Status skivakanties afgelopen winterseizoen 2021:

– PAASVAKANTIE 2021: Omwille van de huidige corona-maatregelen gaan deze skivakanties jammer genoeg NIET door ( besloten op 04.03.2021). Iedereen werd reeds per mail gecontacteerd, iedereen werd reeds terugbetaald.

KROKUSVAKANTIE 2021: Omwille van de huidige corona-maatregelen gaan deze skivakanties jammer genoeg NIET door (besloten op 12.01.2021). Iedereen werd reeds per mail gecontacteerd, iedereen werd reeds terugbetaald of omgeboekt naar Pasen.

LESVRIJE WEEK 2021: Omwille van de huidige corona-maatregelen gaan deze skivakanties jammer genoeg NIET door  (besloten op 08.01.2021). Iedereen werd reeds per mail gecontacteerd, iedereen werd reeds terugbetaald.

KERSTVAKANTIE 2020-2021: Snow Trips konden helaas niet doorgaan, iedereen werd reeds terugbetaald of omgeboekt.


Speciale Groove-X Corona-Proof Verzekering

Heb jij het ook zo lastig met alle onwetendheid tijdens deze Corona-tijden? Weet jij niet meer wat je kan verwachten van de reisorganisaties? Werken de maatregelen en de lock-down(s) ook steeds meer op je gemoed?

Bij ons ook en wij willen er wat aan doen! :-)

Wij willen je graag uitleggen hoe Groove-X Snow Trips omgaat met deze chaotische tijden. Wij spreken graag duidelijk taal, zodat jij weet wat je kan verwachten van ons NU én in de TOEKOMST!

Groove-X staat voor vrijheid en verantwoordelijkheid. Dit weerspiegelt zich niet enkel in de uitwerking van onze skireizen, maar ook in de service die we jullie willen aanbieden.

Concreet betekent dit: indien Groove-X genoodzaakt is jouw skivakantie te annuleren vanwege Corona, dan mag jij kiezen:  omzetten naar een reiskrediet voor je volgende reis (onbeperkt in tijd geldig!) of terugbetaling van de reissom (min 35 euro verwerkingskost)

GEEN ingewikkeld Corona-Vouchers-Systeem, GEEN extra Corona-Cash-Back-Garantie-Verzekering waarvoor je nog eens extra 49 euro betaald bovenop je boeking, …

En we houden ons aan ons woord:

Zo kregen meer dan 350 jongeren de volledige reissom terugbetaald van hun skivakantie tijdens Pasen 2020 – Nieuwjaar 2021 -Lesvrije week 2021 – Krokus 2021 ! Ook in de toekomst staan wij hierachter en kunnen we dit garanderen: wanneer een reis niet kan doorgaan door Corona, kunnen wij alle reissommen, indien nodig, terugbetalen!

– Indien je kiest voor een reiskrediet bij ons, dan krijg je een waardebon opgestuurd die geldig is op alle Groove-X jongerenreizen. Dit reiskrediet is onbeperkt in tijd geldig en kan ook door broers – verre familie – vrienden gebruikt worden!

– Indien je verkiest om de reissom te laten uitbetalen, dan zal het volledige bedrag binnen de 30 dagen op jouw rekeningnummer worden teruggestort (met uitzondering van aangekochte verzekeringen & extra kost voor het betalen met voorschot). Er zal uitzonderlijk een administratieve kost van 35 euro ingehouden worden voor de verwerking van de terugbetalingen.

Tot slot willen we jou steunen in deze tijden. We wensen jou en de mensen die je dierbaar zijn eerst en vooral een goede gezondheid toe. Daarnaast wensen we jou veel veel plezier en enthousiasme elke dag. Hierbij willen we je helpen door dagelijks een portie Groove-X-geluk via onze social media kanalen te delen. Een mooie foto van besneeuwde bergen, om bij te watertanden! Of een spetterende groepsfoto van één van onze topreizen afgelopen seizoen?! Alles wat je nodig hebt om de Groove-X-Vibe tot bij je thuis te brengen!

Groetjes vanuit onze home-office in de bergen!

De gehele Groove-X Crew!

Veilig op reis met Groove-X:

– Groove-X organiseert reizen voor jongeren met reislicentie 9171.

– Groove-X erkent de algemene reisvoorwaarden van de Geschillencommissie Reizen (GCR).

– Groove-X is verzekerd tegen financieel onvermogen bij het Garantiefonds Reizen – GFG.

– Groove-X is verzekerd voor beroepsaansprakelijkheid bij Allianz Benelux.

– Groove-X biedt in samenwerking met Protections -Touring reisverzekeringen aan voor onze deelnemers.

— ter verduidelijking: hierboven geldt indien Groove-X de reis niet kan laten doorgaan omwille van Corona (bijvoorbeeld grenzen sluiten compleet – skiliften worden door de overheid gesloten), dit geldt niet als je niet aan de juiste ‘voorwaarden’ voldoet om het land binnen te reizen (geldigheid vaccinatiebewijs – herstelbewijs – boosterprik), dit is een persoonlijke zaak, bovenstaande geldt ook niet voor als je zelf ziek wordt door het Virus en daardoor niet mee kan op skivakantie, hier dient een annulatieverzekering voor, indien je dan weer ziek wordt op vakantie zelf door het Virus, dan kan je gebruik maken van een bijstandsverzekering om je te laten repatriëren  —