Vertrouwen in tijden van Corona

Skivakantie geannuleerd = 100% terugbetaald

Heb jij het ook zo lastig met alle onwetendheid tijdens deze Corona-tijden? Weet jij niet meer wat je kan verwachten van de reisorganisaties? Werkt de lock-down ook steeds meer op je gemoed?

Bij ons ook en wij willen er wat aan doen! :-)

Wij willen je graag uitleggen hoe Groove-X Snow Trips omgaat met deze chaotische tijden. Wij spreken graag duidelijk taal, zodat jij weet wat je kan verwachten van ons NU én in de TOEKOMST!

Groove-X staat voor vrijheid en verantwoordelijkheid. Dit weerspiegelt zich niet enkel in de uitwerking van onze skireizen, maar ook in de service die we jullie willen aanbieden.

Concreet betekent dit: als een skivakantie niet kan doorgaan vanwege Corona, dan betalen wij 100% terug!

Geen corona-vouchers-systeem, geen 50%-vouchers systeem, geen extra administratiekosten van 35 euro of meer, geen speciale corona-verzekering voor x euro, … Bij ons is het heel erg simpel: wij werken NIET met het voucher-systeem, je krijgt gewoonweg alles terugbetaald. Met andere woorden: wij laten de keuze aan JOU om mee te gaan in de toekomst of niet.

En we houden ons aan ons woord:

Zo kregen meer dan 110 jongeren de volledige reissom terugbetaald van hun skivakantie tijdens Pasen 2020! Ook in de toekomst staan wij hierachter en kunnen we dit garanderen: wanneer een reis niet kan doorgaan door Corona, wordt de reissom integraal terugbetaald.

Bij Groove-X Snow Trips willen we je zekerheid geven.

Wij zijn reeds volop gestart met de voorbereiden voor het komende Winterseizoen. Corona-lockdown heeft ervoor gezorgd dat ons winterseizoen vervroegd stopgezet werd. Dit zal ervoor zorgen dat we het komende Seizoen 2021 vroeger laten beginnen! We zetten momenteel de puntjes op de I om het programma van 2021 verder klaar te stomen. Binnenkort wordt de lanceringsdatum dan ook bekend gemaakt.

Tot slot willen we jou steunen in deze tijden. We wensen jou en de mensen die je dierbaar zijn eerst en vooral een goede gezondheid toe. Daarnaast wensen we jou veel veel plezier en enthousiasme elke dag van de lock-down. Hierbij willen we je helpen door dagelijks een portie Groove-X-geluk via onze social media kanalen te delen. Een mooie foto van besneeuwde bergen, om bij te watertanden! Of een spetterende groepsfoto van één van onze topreizen afgelopen seizoen?! Alles wat je nodig hebt om de Groove-X-Vibe tot bij je thuis te brengen!

Groetjes vanuit onze home-office en een zalig Pasen gewenst!

De gehele Groove-X Crew!