Vertrouwen in tijden van Corona

Wie bij ons inschrijft, hoeft zich geen zorgen te maken
Skivakantie geannuleerd = jouw reissom terugbetaald

Laatste update 12.08.2020

Heb jij het ook zo lastig met alle onwetendheid tijdens deze Corona-tijden? Weet jij niet meer wat je kan verwachten van de reisorganisaties? Werken de maatregelen en de lock-down(s) ook steeds meer op je gemoed?

Bij ons ook en wij willen er wat aan doen! :-)

Wij willen je graag uitleggen hoe Groove-X Snow Trips omgaat met deze chaotische tijden. Wij spreken graag duidelijk taal, zodat jij weet wat je kan verwachten van ons NU én in de TOEKOMST!

Groove-X staat voor vrijheid en verantwoordelijkheid. Dit weerspiegelt zich niet enkel in de uitwerking van onze skireizen, maar ook in de service die we jullie willen aanbieden.

Concreet betekent dit: indien Groove-X genoodzaakt is jouw skivakantie te annuleren vanwege Corona, dan mag jij kiezen: terugbetaling van de reissom of omzetten naar een reiskrediet voor je volgende reis!

Geen ingewikkeld corona-vouchers-systeem, geen 50%-vouchers systeem, geen extra corona-verzekering voor 50 euro, …

Bij ons is het heel erg simpel: JIJ KIEST, je krijgt gewoonweg terugbetaald of je kan meteen boeken voor je volgende reis met je reiskrediet. Met andere woorden: wij laten de keuze aan JOU om mee te gaan in de toekomst of niet.

En we houden ons aan ons woord:

Zo kregen meer dan 110 jongeren de volledige reissom terugbetaald van hun skivakantie tijdens Pasen 2020! Ook in de toekomst staan wij hierachter en kunnen we dit garanderen: wanneer een reis niet kan doorgaan door Corona, kunnen wij alle reissommen, indien nodig, terugbetalen!

– Indien je kiest voor een reiskrediet bij ons, dan krijg je een waardebon opgestuurd die geldig is op alle Groove-X jongerenreizen!

– Indien je verkiest om de reissom te laten uitbetalen, dan zal het volledige bedrag binnen de 30 dagen op jouw rekeningnummer worden teruggestort. Er zal uitzonderlijk een administratieve kost van 35 euro ingehouden worden voor de verwerking van de terugbetalingen.

Tot slot willen we jou steunen in deze tijden. We wensen jou en de mensen die je dierbaar zijn eerst en vooral een goede gezondheid toe. Daarnaast wensen we jou veel veel plezier en enthousiasme elke dag. Hierbij willen we je helpen door dagelijks een portie Groove-X-geluk via onze social media kanalen te delen. Een mooie foto van besneeuwde bergen, om bij te watertanden! Of een spetterende groepsfoto van één van onze topreizen afgelopen seizoen?! Alles wat je nodig hebt om de Groove-X-Vibe tot bij je thuis te brengen!

Groetjes vanuit onze home-office in de bergen!

De gehele Groove-X Crew!

— ter verduidelijking: hierboven geldt indien Groove-X de reis niet kan laten doorgaan omwille van Corona (bijvoorbeeld grenzen sluiten – specifiek reisverbod voor regio waar skivakantie doorgaat), dit geldt niet voor als je zelf ziek wordt door het Virus en daardoor niet mee kan op skivakantie, hier dient een annulatieverzekering voor, indien je dan weer ziek wordt op vakantie zelf door het Virus, dan kan je gebruik maken van een bijstandsverzekering om je te laten repatriëren  —