Kasper

Kasper

Organisator

Op een Groove-X reis staat voor mij genieten, zot doen en de zaligste mensen ontmoeten centraal. Eens in de bergen laat ik mij volledig gaan op de heerlijke pistes en ’s avonds op de tafels van de après-ski! Ik kan alweer niet wachten tot we vertrekken :-) Tot dan?!

Xavier

Xavier

Ik ben gepassionneerd door de sneeuw en alle bijhorende feestjes. Ik hou van scheuren op mijn board maar wat sjarelen op en naast de piste is zeker ook een must! Feest ze!

Cedric

Cedric

Al bijna vanaf het begin ben ik er bij. Na heel lang de boel op stelten te zetten op de reizen, ben ik sinds een aantal jaar nu zelf monitor geworden met onuitputtelijk veel energie. Door mijn avontuurlijk en positief karakter zal er dan ook altijd sfeer aanwezig zijn! Dit komt vooral tot uiting vanneer ik op mijn geliefde ski’s sta :D. Zowel voor veel yolo momenten als voor een goede babbel kan je bij mij terecht. Tot in de sneeuw!